Meditationer som transformerar

Meditationer som frigör dig från destruktiva mönster och skapar en större neutralitet i livet där du inte längre blir triggad av trauman, personer eller händelser samt skapar ett större space där du kan vara känslomässigt fri.

Ladda ner en gratismeditation här

Gudinna Koder

apr 22, 2020

Dessa meditationer kommer presenteras för er på den här sidan. I varje meditation finns det en nedladdning av energin som presenteras. När vi laddar ner energin neutraliseras inställningar som varit innan, som kanske talar emot den nya energin som ska laddas ner. I det öppnas du för att nu vara i detta space och förkroppsliga det.

 

För länge sedan läste jag A Course Of Love. Jag verkligen älskade den boken och längtade till varje kväll då jag läste ett kapitel. En kväll hade jag påbörjat 40 days and 40 nights, vilket symboliserar omvandlandet av egot och att möta sina rädslor. Jag hade läst färdigt mitt kapitel och la ner boken i sängen och då helt plötsligt föll jag in i trans. I transen fick jag till mig massa information men det som var mest påtagligt var att de visade mig hur neutralitet kan kännas.

 

Neutralitet är frånvaron av negativa känslor. Neutralitet är alla goda känslor i en. Ord är för små för att förklara det jag kände men känslan var helt otrolig. En blandning av dessa känslor nedan:

–  Trygghet

– Inre Kraft

– Tillit

– Självkänsla

– Neutralitet

– Känslomässig Frihet

– Frihetskänsla     

 

I den känslan ville jag bara vara. Det fanns ingenting som kunde skrämma mig eller rucka mig ifrån min balans. Kärleken var så stark men ändå otroligt balanserad. Det var som om jag var jordens pelare och ingen vind eller oväder kunde få ner mig. Stark, trygg och kraftfull.

 

När vi förkroppsligar dessa känslor skapar vi överflöd. Överföd av allt gott som vill komma in. För i det har vi inte längre något motstånd. I det kan vi bara vara i dessa känslor och stå stark i dem. Vad kan du skapa när du inte längre är rädd eller osäker? Vad kan du skapa när du inte längre tvivlar? Vad kan du skapa när dina mål känns så självklara?

 

Att jobba emot mål men ändå älska livet här och nu. 
Att vägen mot målet är själva resan och upplevelsen. 
Att älska varje sekund av det man gör.
Att ha en framtidsbild så klar att allt annat känns oviktigt.

 

Här och nu händer livet. Här och nu ska vi uppleva livet. Med dessa downloads kan vi vara här och nu då tvivel, rädsla och oro inte längre existerar. Tvivel, rädsla och oro tar oss till en framtid vi inte vet något om. Vi tänker och oroar oss för framtiden men när oro är borta så finns det bara här och nu. När alla sår är läkta och vi inte längre tänker på dåtiden, finns bara här och nu. I här och nu blir vi då neutrala och kärleksfulla med en förväntan inför framtiden och de mål vi ser men också en förväntan över nuet och att få uppleva varje dag.

 

När vi förkroppsligar dessa nya mönster står vi starka inom oss själva. Vi kallar då fram Gudinnan i oss och den Feminina Kraften. Även om du är man. Dessa mönster är de nya Gudinna Koderna. När dessa koder frisätts i dig kommer de transformera och uppgradera ditt DNA och din Inre Gudinna kliver fram och visar sitt rätta jag.