Meditationer som transformerar

Meditationer som frigör dig från destruktiva mönster och skapar en större neutralitet i livet där du inte längre blir triggad av trauman, personer eller händelser samt skapar ett större space där du kan vara känslomässigt fri.

Ladda ner en gratismeditation här
Kommer snart - produktvideo

Titta på videon för att få en längre presentation av innehållet och läs även gärna detta blogginlägg.

Neutral energi – Meditationsprogram

I detta program presenteras en energi som vi kallar för den neutrala energin då den gör precis det; den neutraliserar allt som pågår i ditt undermedvetna som du inte längre vill ha.

Detta skapar ett flöde i dina känslor och tankar som mer är av det goda. Motstånd löses upp och dina tankar blir mer neutrala och dina känslor av rädsla försvinner. Du kan även neutralisera trauman och trossystem, stora som små. I den sista meditationen kanaliserar Andrea Thoth som går igenom de TRE lagren av manifestation som också aktiverar den Heliga Treenigheten.

Du får tillgång till mp3-filer som du laddar ner och kan lyssna på så många gånger som du själv behöver.

 

880 SEK (inkl. moms)

 

För att beställa: Skanna QR-koden nedan eller swisha summan till 1236820518. Skriv Neutral Energi + din e-postadress i meddelanderutan. Får inte all text plats, maila info@nordiclighthealing.com så skickar vi din kurs snarast.