Meditationer som transformerar

Meditationer som frigör dig från destruktiva mönster och skapar en större neutralitet i livet där du inte längre blir triggad av trauman, personer eller händelser samt skapar ett större space där du kan vara känslomässigt fri.

Ladda ner en gratismeditation här

Välkommen att aktivera ditt andra HjärtCenter

jun 19, 2021

Det traditionella hjärtcenter som vanligtvis kallas hjärtchakrat sitter vid Thymus eller brässen på svenska. Thymus är känt för att skapa T-celler som bekämpar patogener så som bakterier och virus. Man kan då tänka sig att när vi aktiverar det 1:a hjärtcentrat så aktiveras även Thymus och det skapar ett bättre mående som gör att vi stärks upp rent fysiologisk men också kosmiskt genom att vi stärker vårt energifält.

Det 2:a hjärtcentrat sitter framför den tredje bröstkotan (T3) som kallas för The Cardiac Plexus. Ett plexus är ett kluster av nerver som innerverar T1 ner till T5 och hjärtat. Cardiac plexus sitter i basen av hjärtat. När vi aktiverar detta center påverkar det kroppen fysiologiskt där vi får ett parasympatiskt (lugnande effekt) påslag, som i sin tur påverkar hela kroppen.

Dessa två center agerar som ett tvillingpar. Den ena blir vilse utan den andra. När vi aktiverat det första hjärtcentrat skapas en viss öppning och vi förändras där vi kan vara mer i kärlek men om det enda bara blir aktiverat kommer det fattas i oss olika kärlekskänslor som är nödvändiga för oss så vi kan ta oss till ett djupare och större medvetande.

Det 2:a hjärtcentrat kallar vi för PortalCentrat. Min guide Shi-Ma visar mig hur vi kan vandra genom dimensioner där. Hon förklarar att när de vandrar mellan dimensioner så aktiveras detta center och allt de behöver göra är att hålla en intention om var de vill åka och genom att gå igenom portalen i hjärtat så kommer de dit.

Vi är i bebisstadiet av att lära oss detta. Vi kan genom tanken och intentionen ta oss till andra dimensioner och se andra världar med vårt inre öga men för att faktiskt rent fysiskt ta oss till andra platser behöver vi aktivera detta center och lära oss att aktivera det, använda det och tro på det.

Vi glömmer att vi är en sammansättning av partiklar som faktiskt befinner oss i alternativa världar hela tiden. Genom vårt fokus kan vi agera i parallella dimensioner och skapa nya världar hela tiden. Detta görs i samförstånd med vårt Högre Jag och det sker på en undermedveten nivå – ÄN SÅ LÄNGE. Om vi fortsätter att utveckla detta center så kan vi även göra detta till en medveten process men NÄR det händer, det vet bara du. Vi är alla på olika livsvägar och har kommit olika långt. Om du fokuserar på detta center och leker med dess medvetande finns det nog inget stopp på vad du kan göra.

Min personliga upplevelse efter jag aktiverat detta center är att när det väl är aktiverat så känner jag mig väldigt närvarande i mig själv. Första gången jag aktiverade det hade jag en värme precis mellan brösten och även i ryggen. Efter aktiveringen har jag en mycket större tillång till känslor av tacksamhet men även tankar om tacksamhet. Något som jag länge känt har saknats. Jag har testat att sätta mig ner och skriva saker som jag är tacksam för, där jag tidigare inte kunnat aktivera en känsla av tacksamhet. När jag nu sätter mig ner och skriver så flödar känslorna av tacksamhet. När jag tänker på saker jag vill vara tacksam för, så flödar känslorna av tacksamhet. Något som jag ej upplevt tidigare.

Efter aktiveringen kände jag mig mer besluten att komma ur min comfort zone som jag länge vetat jag befunnit mig i. Nu är jag mer målinriktad på att faktiskt göra något åt det. Samt att nya spännande möjligheter har kommit till mig som kan utveckla mitt transmediumskap vidare. Jag ser det som en klar manifestation på att detta portalcenter nu har blivit aktiverat.

När du aktiverar detta center centreras dina andra energicenter i kroppen och blir aktiva och balanserade. När vi inte har centrerade energicenter så är vi i obalans både psykisk och fysiskt. Vi kanske blir sjuka på något sätt eller deprimerade. Att ha energicenter som är centrerade är viktigt för vår existens.

Okunskapen kring vår energikropp är enligt mig den största orsaken till varför vi är sjuka. När du tar aktivt ansvar för att boosta din energikropp kommer du uppleva ett större flyt i vardagen samt att tuffa beslut kommer kännas enkla att ta. Oavsett hur vi uppgraderar oss energimässigt kommer vi alltid ha ansvar över vårt liv, att aktivt göra val i vår vardag som kan kännas svåra om det krävs en stor förändring MEN när du är i ett flow på grund av att du aktiverat din ljuskropp, kommer svåra beslut bli enkla. Din trigger till förändringen kommer ej finnas i den utsträckning som den kunde ha gjort om du inte aktiverat din ljuskropp.

Våra energicenter är vår energi och hur vi tolkar världen på ett energiplan. Är det obalanserat eller för dominant jämfört med de andra kommer obalanser uppstå i ditt liv. Så därför är det min rekommendation att alltid se till att din energikropp är uppdaterad, centrerad, balanserad och flödande. Om du varje dag sätter dig ner för att balansera upp din ljuskropp kommer du se att efter ett tag så upphör dina triggers till trauman och det blir en effekt av att du kopplat upp dig på den kosmiska energin och tillåtit den flöda igenom alla energicenter i din kropp.

Använd dig av meditationen Aktivering av ditt 2:a HjärtCenter för att öppna upp ditt hjärta till ett Högre Medvetande. I meditationen synkas både det 1:a och det 2:a hjärtCentrat för en optimal balans.

Lycka till på din resa in i mer balans och flöde.

Kärlek, Andrea

Tidigare blogginlägg

Den neutrala energin

Den neutrala energin

Jag  ville förklara på ett bra sätt hur jag använder mig av den neutrala  energin så jag skickade ut en förfrågan till Universum. Denna boken  landade hos mig. The Kybalion - den Hermeiska Filosofin av det forntida Egypten och Grekland, skriven och...

Boka ett personligt samtal

Boka ett personligt samtal

Jag tar emot klienter för enskilda, intuitiva samtal där vi går djupt in i det undermedvetna och löser upp gamla sår som behöver läkning. Här nedanför kan du läsa om hur jag hjälpte Susanna med hennes besvärliga eksem. Vill du boka ett samtal? Kontakta mig via mail:...

Den 13:e kosmiska lagen

Den 13:e kosmiska lagen

1+3 = 4. 4 som symboliserar Gudinnan. Gudinna året som är i år: 2+0+2+0=4. Den feminina energin men också den energin som gör att vi reser oss som fågeln Phoenix. Vi reser oss ur askan och tar tillbaka vår kraft. Någon gång i april-maj i år 2020 kom den Kosmiska Lagen...

Omega vs Agartha

Omega vs Agartha

Vi förbereder er nu för den kommande resan som ni nu kommer vandra. Den resan som innefattar en helt ny värld där mycket gammalt kommer raseras.  Ni ser tecken på det redan nu och ni känner skiftet inom er. Vissa mer, vissa mindre. Känslan är som om något har skiftat...

Gudinna Koder

Gudinna Koder

Dessa meditationer kommer presenteras för er på den här sidan. I varje meditation finns det en nedladdning av energin som presenteras. När vi laddar ner energin neutraliseras inställningar som varit innan, som kanske talar emot den nya energin som ska laddas ner. I...

Vi lever våra liv i mönster – Gudinnekoder

Vi lever våra liv i mönster – Gudinnekoder

Jag har länge försökt få ner i ord vad det är jag gör egentligen. Mina meditationer är i botten downloads där du som lyssnar får ta del av en nedladdning som förändrar ditt undermedvetna. Under många år har jag jobbat på detta sättet även när jag inte varit officiell...