Meditationer som transformerar

Meditationer som frigör dig från destruktiva mönster och skapar en större neutralitet i livet där du inte längre blir triggad av trauman, personer eller händelser samt skapar ett större space där du kan vara känslomässigt fri.

Ladda ner en gratismeditation här

Vi lever våra liv i mönster – Gudinnekoder

mar 19, 2020

Jag har länge försökt få ner i ord vad det är jag gör egentligen. Mina meditationer är i botten downloads där du som lyssnar får ta del av en nedladdning som förändrar ditt undermedvetna. Under många år har jag jobbat på detta sättet även när jag inte varit officiell om det och det har verkligen förändrat mig.

Dessa Gudinna koder som kommer presenteras på denna sida har förändrat mitt liv på så sätt att min oro för framtiden är borta. Min konstanta oro för pengar är borta efter jag laddade ner TILLIT. Min oro för att vara styrd och att känna mig kontrollerad av samhället försvann när jag laddade ner TRYGGHET. Dessa trossystem kallar jag också för mönster. När man har ett visst trossystem så visar det sig för dig i livet som ett mönster som spelas ut i din vardag.

Vi lever våra liv i mönster. Detta innebär att de programmeringar vi har styr hur vi lever. Har du lite pengar är det ett mönster, har du mycket pengar är det ett mönster, har du en kärleksfull partner är det ett mönster, träffar du destruktiva partners är det ett mönster. Byter du partners ofta eller har svårt att bara hålla dig till en partner är det ett mönster, ett mönster som baseras på vad du har i ditt undermedvetna. Alla mönster som visar sig, visar dig vad du bär på i ditt inre i form av programmeringar.

Bekräftelsebehov är ett mönster som kan spelas ut som att du blir kär ofta och i många olika. Varje gång du träffar någon av det könet som du föredrar så den första tanken du har är hur de är i sängen eller om de är en blivande fru/man och din sexlust är hög. När detta mönster löses upp så upphör allt det där omedelbart och du blir mer centrerad och fokuserad på dig själv. Du kan fokusera på dig egna kärlek till dig själv, vilket gör att du blir mer balanserad och fokuserar inåt istället för utåt.

Av rädsla stannar vi i mönster vi egentligen inte vill vara i men med rädsla inför den okända framtiden så stannar vi hellre i mönster som vi känner till. Där är egots fälla. Vi känner in våra behov och det känns rätt att stanna i en situation vi är i, trots destruktiv, men den är bara en programmering. En programmering som säger att du ska stanna då den är bekant och förutsägbar. Den okända framtiden är den vi är rädd för, för i den vet vi inte vad som ska hända. 

Inte förrän vi kan bryta den rädslan, inte förrän vi har gett oss känslomässig frihet kan vi gå vidare. En känslomässig frihet som gör att vi inte prokrastinerar eller intalar oss själva att jag gör det i morgon. När vi har avprogrammerat oss från dessa mönster står världen och väntar på oss. I den känslomässiga friheten kan vi höra vårt hjärtas röst som vill guida oss till en plats vi är ämnade att vara på.

Helt plötsligt ser vi vår väg så klar och vi vet vilka steg vi ska ta. Alla förändringar som sker, sker med glädje och passion.

2020 är Gudinnans år. Detta året är det året där vi skapar känslomässig frihet och vi kliver in i Gudinnans roll. Även om du är man. Detta året är förlösande på många sätt, då denna nya födsel föder det där jaget som är synkat med sitt Högre Jag och lever utifrån hjärtats röst och i det föds Mirakel. 

Har du inte längtat efter ett nytt liv men inte vetat hur du kommer dit? Har du inte sett skogen för alla träden? Känns din dröm så nära men ändå så långt borta? 

När vi blir känslomässigt fria så känner vi inte av tiden. Tidigare har dina drömmar kanske känns långt borta men med de nya Gudinna koderna känns dina drömmar redan här. När du kliver in i din Inre Gudinna så är ingenting långt borta utan varje tanke du har känns NU. Varje dröm du har känns NU. Du uppfylls av din dröm och blir lycklig av att tänka på den och jobba med den. Dina mål känns inte i framtiden utan dina mål är NU. 

NU i denna stund när du får jobba med det du drömmer om är din NU stund GULD och den enda platsen du vill vara på. Du ser dina mål klart, som om de redan existerar och dina ideér flödar då du inte längre har något motstånd som blockerar din intuition och kreativitet.

I Gudinna meditationerna bygger vi en ny ljuskropp och den kommer presenteras här. När meditationerna kommer ut så gör dem i ordning. Du börjar med Gudinna meditation nr 1 osv.

Under tiden välkomnar vi er in i en ny Värld. Den världen som nu skapas av Gudinnor.

All Kärlek, Andrea